Dierentolk

Wat een dier je vertellen kan...

Communiceren met dieren, dierenfluisteraar, dierenmedium, allemaal beschrijvingen om aan te geven dat iemand met dieren kan 'praten'. Het is een manier van communiceren wat je doet door middel van telepatisch contact te maken met een dier, dan verkrijg je informatie in de vorm van gedachten, ideeen, woorden, beelden, je kan sensaties in je lijf voelen, geluiden in je gedachten, voelen van emoties, alles is mogelijk tijdens telepatisch contact. Op dezelfde manier werkt het telepatisch communiceren met kinderen, volwassenen, overledenen etc. Als je het wetenschappelijk zou uitleggen, zou ik je vertellen dat om ieder individu een energieveld oftewel een elektromagnetisch veld heeft, of het individu nou dood, levend of levendloos (denk aan sieraden of foto's) is, het maakt niks uit, alles bezit er een. In dit energieveld 'hangen' gedachten, emoties, pijnen, wensen etc. Door je af te stemmen op dit energieveld kan je informatie ophalen, je 'pakt' als het ware de informatie uit het energieveld.

 

Waarom zou je een dierentolk inschakelen?

Veel dieren communiceren niet door middel van woorden, maar door gedrag. Als mens zijnde kan je veel leren over het gedrag van dieren, toch kan je niet alles eruit opmaken, bijvoorbeeld een hond met pijn kan zich wel hetzelfde gedragen, ook al zou hij hele kleine subtiele signalen geven dat hij niet lekker in zijn vel zit, kan je door het algemene gedrag makkelijk interpreteren dat er waarschijnlijk niks aan de hand zal zijn en al gauw merk je het niet meer op. Veel dieren laten pijn al niet makkelijk zien, want zwakte in de dierenwereld word vaak afgestrafd. Dieren hebben emoties, ervaren emoties en voelen emoties, ook die van anderen. Ze hebben daadwerkelijk een gevoelsleven. Dieren spiegelen, ze spiegelen ook emoties van anderen om hen heen. Als emoties te veel worden of ze kunnen er niet mee overweg, kan je dit duidelijk zien door gedrags-veranderingen, hij of zij lijkt wel down of juist hyper, misschien wel boos/agressiever, zelfs overdreven vrolijk of laat clownesk gedrag zien, je dier is anders als wat jij van hem of haar gewend bent. Ja... want hoe moet jouw dier jou duidelijk maken dat er wat scheeld. Een dierentolk kan hier ook uitkomst bieden, door contact te leggen, kan er in woorden vertaald worden waar'een dier mee zit of tegen aan loopt. Vaak is er door kleine aanpassingen, zelfs je eigen gedrag te veranderen al veel op te lossen.

Een van mijn favoriete voorbeelden uit de praktijk:Een jong gezin had een herplaats-chihuahua in huis genomen, dit ventje moest weg bij de vorige eigenaar omdat deze maar niet zindelijk werd. Ook in het nieuwe gezin, had deze hond moeite om zindelijk te worden. De eigenaresse heeft zelf veel kennis van honden, belangrijker nog geduld, ze had erg veel geduld met hem, maar op een gegeven moment begon bij haar ook de twijfel toe te slaan, medisch mankeerde het hondje niks, wat kon er dan schelen?. Ze belde mij en ik ging met de hond aan het werk. Ik maakte contact met hem en bij begon enigzins twijfelend te vertellen. "Hij deed het niet express, het plassen in huis, hij kon er niks aan doen! Hij vond het erg fijn in het nieuwe gezin, had een enorme lieve hondenvriendin, ook de kinderen vind hij erg lief, vreemden mensen in huis wat minder, hij had het goed nu. Hij voelde zich wel angstig, want wat nou als hij zich teveel gaat hechten en weer weg moet? wat als ik weg moet omdat ik in huis blijf plassen, want als ik weg moet omdat.... Zijn grote angst was dat hij weer weg moest als mensen hem zat waren. Dit hondje had duidelijk behoeft aan bevestiging. De eigenaresse vond niet natuurlijk vreselijk, ze verzekerde mij dat hij niet meer weg gaat of moet. In mijn gedachte zag ik elke keer een riem met halsband maar dit hing in een winkel, ik vroeg de eigenaresse of de hond wel een eigen riem had? Zij vertelde van niet, omdat hij makkelijk op te pakken is en omdat hij nogal angstig was, was zijn ruimte beperkt tot de achtertuin. Ik adviseerde haar om toch een riem te gaan kopen, speciaal voor hem, liefst ook een rode. In de kleurentherapie staat rood voor gegrond voelen/zijn (dat is je op je gemak voelen, je veilig voelen). Ook kreeg ze de opdracht om hem echt eens goed te vertellen dat hij mag zijn wie hij is en dat ze blij is dat hij bij hun is.  2 dagen later belde de eigenaresse op: de hond was vanaf het consult zindelijk, geen ongelukjes meer in huis, diezelfde middag is ze naar de winkel geweest en heeft een rode halsband gehaald en hem dit omgedaan, ze had nog nooit een hond gezien die zo blij werd van een halsband omdoen. Het gaat nog steeds supergoed met hem.

Het ene medium is de andere niet, idem met dierentolken, als je meerdere mediums naast elkaar zou zetten voor een eenzelfde persoon, kan ieder medium andere informatie uit het energieveld van diegene halen, dit wil dan niet zeggen dat een ander medium het automatisch fout heeft, iedereen 'vertaald' namelijk anders. Ook is het wel nuttig om te weten, dat als jij echt niet wil, dat ik bij bepaalde onderwerpen kom, ik daar ook niet op in kan voelen en je daar ook niks over zal/kan vertellen. Mocht het nodig zijn om een dier door te verwijzen naar een specialist, bijvoorbeeld een dierenarts, gedragtherapeut, osteopaat oid, zal ik dit aangeven.

Een gesprek met een dierentolk vervangt geen afspraak bij een dierenarts!

 

Heb je interesse in een dierentolk-consult? kijk bij de tarieven van een reading en/of neem gerust contact op.